Bc Mimarlık – Mimarlık ve Tasarım Ofisi

Google Disavow Aracı ile İstemediğiniz Backlinkleri Reddedin WNM Yazılım Ltd Şti.

seo_linkk

Sitenize zarar verebilecek bağlantıları tespit ettikten sonra ilgili URL’leri reddetmeniz gerekmektedir. Böylelikle bu zararlı Backlinklerin site sıralamanıza zarar vermesini engelleyebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak olan Google The New Disavow Links Tool aracından faydalanabilirsiniz. Geri bağlantıları reddetme konusunda iki ayrı seçenek şansınız bulunmaktadır.

  • Böylelikle bu zararlı Backlinklerin site sıralamanıza zarar vermesini engelleyebilirsiniz.
  • Bu yüzden ilk olarak, sitenize yönelik spam içeren veya düşük kaliteye sahip Backlink bağlantılarını web üzerinden kaldırmalısınız.
  • Platformumuzda size mümkün olan en yüksek güvenlik standartlarını sunmak için katı kriterler uygulanır.
  • Son güncellemeler, bu SSS’de tartışılan özelliklere erişimi genişletebilir.

Development of Group Buying in Turkey: Shopping on Daily Deal Websites

Oluşturduğunuz kaliteli içerikleri ise backlink ve Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk sosyal medya paylaşımları ile desteklemelisiniz. Search Engine Optimization (SEO) yani arama motoru optimizasyonu organik trafik çekmek isteyen web siteler için olmazsa olmaz bir konu. İnsanların sitenize ihtiyaç duyduğu kritik noktalarda web sitenizi düzgün bir şekilde konumlandırmanıza SEO yardımcı olur. Bu yazımızda sizlere siteniz için oldukça faydalı 8 Temel SEO önerisi veriyoruz. Open Site Explorer (OSE), Moz şirketinin kullanıcılara sunmuş olduğu ücretsiz bir SEO aracıdır. Moz, SEO araçları konusunda önde gelen şirketlerden biridir.

  • Size müşteri hizmetleri temsilcimiz aracılığıyla destek sunuyoruz.
  • Web sitenizi bir pastaya benzetecek olursak; Linkler ve sosyal medya paylaşımları pastanın keki, içerik, içeriğin yönetimi ve teknik kısımlar krema olur.
  • SEO Danışmanlığı hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Satın aldığınız saatte hasar mı var ya da saat ilanda belirtilen özellikleri taşımıyor mu?

Hal böyle olunca bu bağlantıların düzenli olarak kontrol edilip kaldırılması gerekiyor. Biraz beklemenizin ardından sistem size analizini yaptığınız siteyle ilgili; Domain Authority ve Page Authority puanlamalarının bilgisini verecektir. Bununla beraber ilgili web sitesine gelen ve siteden giden linklerin analiz raporunu sunmaktadır. Linklerle ilgili sunulan raporlamada çıkan her site için Spam skoru belirleyen sistem, bu sitelerden aldığınız Backlinklerin zararlı olup olmadığı konusunda size öneriler sunmaktadır.

What are the actions to be carried out in order to use Internet Banking & Mobile when going abroad?

Meta keywords günümüzde arama motorları tarafından görmezden gelinir. Ancak yine de sayfa bir arama sonucunda listeleniyorsa, o listelenen sayfanın başlığını ve açıklamasını gösterir. Bu da kullanıcının çıkan sonuçlar arasından listelenen sayfanın bulunduğu siteyi tercih etmesine etken olacağı için bu konuya da odaklanılmalıdır. Masaüstü kullanımının yanında mobil ve tablet gibi diğer araçların da optimizasyon işleminin yapılması gerekir. Video gibi zengin medya içeriği oluşturmak, bir videoyu ilk sayfada sıralamaya sokmak düz metine göre daha kolay olduğu için önemlidir. Video ve benzeri tarzda içeriklerin optimize edilmesi lazım ki içerik arama motorları tarafından görülebilsin.

Google nezdinde sitelerin önem derecesini belirleyen bir PageRank değeri bulunmaktadır. PageRank, bir siteye başka sitelerden gelen bağlantılara göre verilen değerdir. Google, bir siteden verilen bağlantıyı, sitenizin kalitesiyle ilgili olarak bir referans olarak görmektedir. Ancak bazı üçüncü taraf siteler web sitenizi olumsuz yönde etkileyebilir.

What is SMS verification feature?

Geri bağlantıları reddetme konusunda Google’dan yardım alırken yapmanız gereken çalışmalar iki aşamadan oluşmaktadır. Şimdi sırasıyla bu aşamaların neler olduğunu açıklayalım. Web sitelerin sıralamasını etkileyen birçok değişken bulunmaktadır. Site sıralamalarına zarar veren durumlardan biride ‘Anti SEO’ çalışmalarıdır.

Web sitenizin Anti SEO çalışmalarına maruz kalıp, kalmadığını tespit edebilmeniz, sitenizin geleceği açısından büyük önem arz etmektedir. Anti SEO çalışmalarının tespiti aşamasında yapmanız gereken ilk iş; sitenize dışarıdan gelen ve zarar veren bağlantıların olup olmadığını kontrol etmektir. Peki, sitenize dışarıdan gelen linklerin yararlı ya da zararlı olduğunu nasıl tespit edebilirsiniz? Bu konuda size yardımcı olacak ve büyük fayda sağlayacak iki önemli SEO aracı bulunmaktadır. İnternet sitenize başka sitelerden gelen linkler size referans olan siteler olarak algılanmaktadır. Ancak bu Backlinkler her zaman faydalı sonuçlar doğurmamaktadır.

Open Site Explorer, SEO aracı ise kullanımı kolay, basit bir link ve SEO durum analiz aracıdır. Otoriteler tarafından SEO araçları arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. En büyük avantajlarından biri, sürekli değişen algoritma sistemleri ile eş zamanlı olarak kendisini yeniliyor olmasıdır. Bu çerezler, web sitesinin çalışması için gereklidir ve sistemlerinizde devre dışı bırakılamaz. Sitedeki içeriğin başlık etiketleri (title) ve meta açıklaması (meta description) olması gerekir.

Backlink aldığınız siteye ait tüm sayfalardan gelen bağlantıları reddedebileceğiniz gibi isterseniz, tek bir sayfa ait URL’yi reddetme seçeneğinizde bulunmaktadır. Ahrefs, sunduğu puanlama sistemiyle, ilgili sitelerin kalitesine göre bir puanlama sunmaktadır. Bu sayede düşük puana sahip bağlantıları inceleyerek reddedebilirsiniz.

Posted in seo
× WhatsApp İletişim