Bc Mimarlık – Mimarlık ve Tasarım Ofisi

Veiligheidskampioen Roglic leidt Groep Jumbo-Visma in Vuelta a Espa ntilde; een

De editie 2021 van de Vuelta a Espa ntilde; een begin op zaterdag 14 augustus. Met tweevoudig winnaar en veiligstellend kampioen Primoz Roglic brengt Groep Jumbo-Visma een wielrenner aan de start die begrijpt wat het is om het algemeen klassement van de Excursie van Spanje te winnen.

Roglic maakte in 2019 zijn debuut in de Vuelta en pakte meteen de algemene overwinning. In de herfst van 2020 herhaalde de Sloveen deze prestatie door zich aan te sluiten bij het topteam van wielrenners dat de Spaanse race twee keer op rij won.

De editie van 2021 begint en eindigt met een tijdrit. De fietsers zullen in de derde fase een bergopwaarts terrein betreden. Naast Roglic brengt Team Jumbo-Visma Robert Gesink, Steven Kruijswijk, Sepp Kuss, Nathan Van Hooydonck, Sam Oomen, Lennard Hofstede en Koen Bouwman aan de start in Burgos.

Voor Bouwman wordt het zeker zijn derde deelname aan de Vuelta a Espa ntilde; A. Via voorbereidend werk op grote hoogte in Tignes maakte de 27-jarige motorrijder zich klaar voor zijn tweede grote excursie van het jaar.Doe niet mee. Steven Kruijswijk website Eerder deze periode eindigde Bouwman als twaalfde in het klassement van de Giro dItalië. We hebben een heel goed trainingskamp gehad in Tignes. Er was een goede sfeer en we konden goed onderwijs geven. In 2014 zou ik momenteel eigenlijk twee grote tochten rijden, maar het corona-dilemma gooide roet in het eten. Ik kijk er echt naar uit om aan de Vuelta te starten. Ik ben benieuwd of ik exact hetzelfde hoge niveau kan bereiken als ik heb laten zien in de Giro dItalië, eerder dit jaar. Dat optreden heeft mij veel moed gegeven. Ik heb moeilijk getraind om efficiënt te zijn aan het begin van deze Vuelta.

Veiligheidskampioen Roglic leidt Groep Jumbo-Visma in Vuelta a Espa  ntilde; een

rdquo; In zijn eerste 2 jaar als expertwielrenner, in 2016 en 2017, stond Bouwman eveneens aan de start van de Vuelta. Nu, vier jaar later, bestaat hij weer. Eigenlijk heb ik het als renner vergeleken met toen. Door mijn professionele lancering heb ik iedere periode een grote tocht mogen rijden. Ik kan me heel goed herinneren dat ik tijdens mijn eerste grote ronde in 2016 extreem uitgeput was. Houd geen rekening met veel van de discussies in de bus vóór het begin. Ik lag te slapen en het team liet me slapen omdat ik zo uitgeput was. Na etappe acht deed ik het niet Ik begrijp niet precies hoe het mogelijk is om eenentwintig fasen te rijden. Dat zijn leuke dingen waar ik nog wel eens aan denk. De afgelopen tijd hebben we in vrijwel elke belangrijke etappewedstrijd om het podium of de overwinning gestreden. Ik neem aan dat dat vrij uniek is. Dit jaar ben ik met Primoz om hem te assisteren in het hooggebergte. We hebben een sterk team, vooral bergopwaarts. Toch is de Vuelta in het begin vrij vlak met de mogelijkheid tot niveauverschillen. Het is eveneens van cruciaal belang om het team tijdens dat deel van de race een goede voorsprong te geven. Daarna kunnen we ons steeds meer richten op de heuvels.

rdquo; Sportdirecteur Grischa Niermann begrijpt net als Bouwman dat zijn ploeg aan de basis over solide wielrenners beschikt. We hebben een uiterst solide groep. Sepp en Steven hebben een geheel vrije functie. Sam, Koen, Lennard en Robert zijn onze mannen voor de bergen, terwijl Nathan een van de meest cruciale schakels op niveau is. Het hele team zal onze leider Primoz zeker steunen en beveiligen. Wij kijken uit naar de start in Burgos.

rdquo;

Posted in 1
× WhatsApp İletişim